DSC_0130KERAMISCHE PARKETVLOEREN Plaatsing Dirk Gabriel

Laminaatvloeren van Balterio

De parketvloeren die wij aanleveren zijn houtlook parketvloeren. Geef uw kamer een houtlook vloer zonder de nadelen van echt parket! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Perfect te combineren met vloerverwarming. Te bekijken in onze toonzaal op afspraak.

Keramische parketvloeren

Zoals de meeste mensen kunt u beter kiezen voor het gemak van een tegelvloer met de charme van echt hout. De tegels zijn niet te onderscheiden van echt hout terwijl ze kras- en stootbestendig zijn, makkelijk te reinigen én onderhoudsvrij zijn. Ook het jaarlijkse behandelen, schuren en oliën van de vloer behoort tot het verleden. Keramisch parket is qua kleur en structuur bijna niet van echt hout te onderscheiden. De meeste tegels zijn gekalibreerd waardoor we kunnen werken met een haarvoeg waardoor de tegels tegen elkaar aan kunnen worden gelegd, en zo meer op echt hout lijken.

Onze merken houtlooktegels zijn niet alleen toepasbaar als vloertegel en als wandtegel maar ook nog eens verkrijgbaar in talloze maten, structuren en kleurschakeringen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Reiniging

Snel even stofzuigen en dweilen en het parket is weer als nieuw.

Maak een afspraak en kom vrijblijvend langs in onze toonzaal.